Toggle navigation
ระบบตรวจสอบความสอดคล้องทรัพยากรสารสนเทศกับ มคอ.3
หน้าหลัก
ข้อมูลทรัพยากร
รายชื่อวิชา
รายชื่อทรัพยากร
รายชื่อผู้แต่ง
คณะ
เข้าสู่ระบบ
รหัสวิชา : 850-651
ชื่อวิชา : กรรมวิธีแปรรูปอาหารขั้นสูง
Subject Name : ADVANCED FOOD PROCESSING
รหัสวิชา : 850-651 ชื่อวิชา : กรรมวิธีแปรรูปอาหารขั้นสูง ADVANCED FOOD PROCESSING
ปีการศึกษา : 2558 ภาคการศึกษา : 1
Membrane in bioprocessing : theory and applications
1993
Howell J A
,
Sanchez V
,
Field R W
-
Preservation of Foods with Pulsed Electric Fields
1999
Barbosa-Canovas GV
,
Gongora-Nieto MM
,
Pothakamury U R
,
Swanson BG
-
Processing Fruits: Science and Technology
2005
Barrett D M
,
Somogyi L
,
Ramaswamy H
-
Supercritical fluids: technology and application to food processing
2005
Brunner G
-
Enzyme in Citrus Juice Processing
2010
Cautela D
,
Castaldo D
,
Servillo L
,
Giovane A
-
Food Processing Technology : Principle and Practice
2000
Fellows P J
-
Safety Considerations for Ohmically Heated Aseptically Processed Multiphase Low-Acid Food Products
1996
Larkin J W
,
Spinak S H
-
Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability
2002
Leistner L
,
Gould G
-
Continuous Thermal Processing of Foods Pasteurization and UHT Sterilizatio
2000
Lewis M J
,
Heppell N
Link
High Pressure Processing of Foods
1995
Gaithersburg Maryland
,
Ledward D A
,
Johnston D E
,
Earnshaw R G
,
Hasting A P M
-
Handbook of Membrane Separations: Chemical Pharmaceutical Food and Biotechnological applications
2008
Pabby A K
,
Rizvi S SH
,
Maria A
,
Requena S
Link
Use of Ohmic Heating for Aseptic Processing of Food Particulates
1992
Parrott D L
-
High Pressure Processing
2006
Patterson MF
,
Ledward D A
,
Rogers N
-
Handbook of Food Preservation
2006
Rahman M S
Link
Ohmic Heating of Fluid Foods
1996
Reznick D
-
Supercritical Fluid Extraction : Operation Principles and Food Application
1986
Rizvi S S H
,
Daniels J A
,
Benado A L
,
Zollweg J A
-
Food Biochemistry and Food Processing
2012
Simpson BK
-
Introduction to Food Engineering
2009
Singh R P
,
Heldman D R
Link
Blanching of potato with superheated steam and hot water spray
2009
Sotome I
,
Takenaka M
,
Koseki S
,
Ogasawara Y
,
Nadachi Y
,
Okadome H
,
Isobe S
-
Development of rapid hygrothermal pasteurization using saturated water vapor
2010
Tirawat D
,
Meno A
,
Fujiwara H
,
Higo K
,
Noma S
,
Igura N
,
Shimod M
-
Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
2015
Tokuşoğlu O
,
Swanson B G
-
Handbook of Food Engineering Practice
1997
Valentas K J
,
Rotstein E
,
Singh R P
Link
Enzymes in Food Technology
2002
Whitehurst R
-
Aseptic Processing and Packaging of Particulate Foods
1993
Willhoft E M A
Link