รหัสวิชา : 850-521
ชื่อวิชา : สมบัติเชิงหน้าที่ขององค์ประกอบอาหาร
Subject Name : FUNCTIONAL PROPERTIES OF FOOD COMPONENTS

รหัสวิชา : 850-521    ชื่อวิชา : สมบัติเชิงหน้าที่ขององค์ประกอบอาหาร   FUNCTIONAL PROPERTIES OF FOOD COMPONENTS
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 1

Food Chemistry1996Fennema O R  Link
Functional Properties of Food Components1991Pomeranz Y  Link
Rheology of Industrial Polysaccharides : Theory and Applications1995Lapasin R  ,Pricl S  -
Biopolymer Mixtures1995Harding S E  ,Hill S E  ,Mitchell J R  -
Food Proteins : Properties and Characterization1996Nakai S  ,Modler H W  Link
Functionality of Proteins in Food1997Zayas J F  Link
Methods of Testing Protein Functionality1996Hall G M  Link
Ingredient Interactions : Effect on Food Quality1995Gaonkar A G  Link
Functional Properties of Food Components1991Pomerenz Y  Link
Chemical Changes during Food Processing : Development in food Science 211990Davidek J  ,Velisek J  ,Pokorny J  -
Complex Carbohydrates in Foods1999Cho S S  ,Prosky L  ,Dreher M  Link