รหัสวิชา : 855-451
ชื่อวิชา : บรรจุภัณฑ์อาหาร
Subject Name : FOOD PACKAGING

รหัสวิชา : 855-451    ชื่อวิชา : บรรจุภัณฑ์อาหาร   FOOD PACKAGING
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 1

เคมีอาหาร2545นิธิยา รัตนาปนนท์  Link
เคมีอาหารเบื้องต้น2530ศศิเกษม ทองยงค์  ,พรรณี เดชกำแหง  Link
บรรจุภัณฑ์อาหาร2541ปุ่น คงเจริญเกียรติ  ,สมพร คงเจริญเกียรติ  Link
สรีรวิทยาและเทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวผักและผลไม้2541จริงแท้ ศิริพานิช  Link
เอกสารมาตรฐาน ASTM2541จารุนี วิวัชรโกเศศ  Link
จุลชีววิทยาทั่วไป2553นงลักษณ์  ,ปรีชา สุวรรณพินิจ  Link
พลาสติกที่ย่อยสลายด้วยวิธีทางชีวภาพ2540นวลจันทร์ มัจฉริยกุล  Link
วัสดุวิศวกรรมและอุตสาหกรรม2543เล็ก สีคง  Link
บรรจุภัณฑ์โลหะ2551ปุ่น คงเจริญเกียรติ  ,สมพร คงเจริญเกียรติ  Link
พลาสติกย่อยสลายได้2543มรกต งามภัคดี  Link
ฟิล์มและสารเคลือบที่รับประทานได้2535มณฑาทิพย์ ยุ่นฉลาด  Link
วัสดุผสม2544แม้น อมรสิทธิ์  ,สมชาย อัครทิวา  Link
ประกาศกระทรวงสาธารณสุข2548สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา  Link
พลาสติกที่ย่อยสลายได้2536อัจฉราวดี สัตยพาณิชย์  Link
สรีรวิทยาและเทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวผักและผลไม้2528สายชล เกตุษา  -
Film Coating Theory and Practice1966Banker G S  -
Factor affecting the properties of edible film prepared from mung bean proteins2008Bourtoom T  Link
Residues of food contact materials2009Bradley E L  ,Castle L  -
Edible films and coatings from soy protein1993Brandenburg A H  ,C L Weller  ,R F Testin  Link
Enzymes as active packaging agents1995Brody A L  ,Budny J A  -
An introduction to chemical migration from food contact materials2000Castle L  -
Active packaging technologies and applications1997Floros J D  ,Dock L L  ,Han J H  -
Handbook of Package Engineering1998Hanlon J F  ,Kelsey RJ  ,Forcinio H E  Link
Frozen food and oven-proof trays1990Harima Y  -
Biochemical and physiological basic for effects of controlled and modified atmospheres on fruit and vegetables1986Kader A A  -
Fundamentals of biodegradable polymers1993Kaplan D L  ,Mayer J M  ,Ball D  ,McCassie J  ,Allen A L  ,Stenhouse P  -
Past current and potential utilization of active and intelligent packaging systems for meat and muscle based products2006Kerry J P  ,Grady M N  ,Hogan S A  Link
Edible films and coatings: A review1986Kester J J  ,Fennema O R  -
Applications of active packaging for improvement of shelf-life and nutritional quality of fresh and extended shelf-life foods1988Labuza T P  ,Breene W M  Link
Migration and food-package interactions2008Lee D S  ,Yam K L  ,Piergiovanni L  -
Testing for direct and indirect food contact materials0Notox  -
A Handbook of food packaging1992Paine F A  ,Paine Heather Y  -
Application of Laminated Edible Films to Potato Chip Packaging1996Park J W  ,Testin R F  ,Vergano P J  ,Park H J  ,Weller C L  Link
Modified atmosphere packaging of fruits and vegetables1991Powrie W D  ,Skura B J  Link
Food packaging: Principle and practice2013Robertson G L  Link
Active Food Packaging1995Rooney M L  -
Active packaging in polymer films1995Rooney M L  -
Metal cans, fabrication1997Silbereis J  Link
Compilation of analytical methods and guidelines for the determination of selected model migrants from plastic packaging2006Silva A S  ,Garcia R  ,Cooper I  ,Franz R  ,Losada P  -
Dielectric relaxation spectroscopy and some applications in the pharmaceutical sciences1995Smith G  ,Duffy AP  ,Shen J  ,Olliff C J  -
Developments in food packaging technology1990Smith J P  ,Ramaswamy HS  ,Simpson BK  -
Novel approach to oxygen control on modified atmosphere packaging of bakery products1986Smith J P  ,Ooraikul B  ,Koersen WJ  ,Jackson ED  ,LawrencemR A  -
Leak indicators for modified atmosphere packages1997Smolander M  ,Hurme E  ,Ahvenainen R  -
Developments in the active packaging of foods1999Vermeiren L  ,Devlieghere F  ,Beest M  ,Kruijf N  -
The Advent of Smart Packaging1989Wagner J  -
Intelligent packaging: concepts and applications2005Yam K L  ,Takhisstov PT  ,Miltc J  -
Modified atmosphere packaging of fresh products1988Zagory D  ,A A Kadar  -
Antimicrobial food packaging2000Han, J.H.  ,  -