รหัสวิชา : 850-212
ชื่อวิชา : กรรมวิธีการแปรรูปอาหาร 1
Subject Name : FOOD PROCESSING I

รหัสวิชา : 850-212    ชื่อวิชา : กรรมวิธีการแปรรูปอาหาร 1   FOOD PROCESSING I
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 2

วิศวกรรมอาหาร: หน่วยปฏิบัติการในอุตสาหกรรม ภาควิชาพัฒนาผลิตภัณฑ์2541รุ่งนภา พงศ์สวัสดิ์มานิต  -
วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์2549คณาจารย์  Link
Processing Fruits: Science and Technology2005Barrett D M  ,Somogyi L  ,and Ramaswamy H  -
Food Processing Handbook2012Brenman J G  ,and Grandison A S  -
Emerging Technologies for Food Processing2005Da-Wen Sun  Link
Food Processing Technology : Principles and Practice2009Fellows PJ  Link
Canned Foods : Principles of Thermal Process Control, Acidification and Container Closure Evaluation1995Gavin A  ,and L M  ,Wedding  -
New Methods of Food Preservation1995Gould GW  Link
Lipids in Foods: Chemistry, Biochemistry and Technology1982Gunnstone F D  ,and Norris F A  Link
Smart Packaging Technologies for Fast Moving Consumer Goods2008Kerry J  ,and Butler P  Link
Hurdle Technologies:Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality2002Leistner L  ,and Gould G  -
Handbook of Food Preservation2008Rahman MS  Link
Food Processing: Principles and Applications2006Ramaswamy H  ,and Marcotte M  Link