Toggle navigation
ระบบตรวจสอบความสอดคล้องทรัพยากรสารสนเทศกับ มคอ.3
หน้าหลัก
ข้อมูลทรัพยากร
รายชื่อวิชา
รายชื่อทรัพยากร
รายชื่อผู้แต่ง
คณะ
เข้าสู่ระบบ
รหัสวิชา : 850-512
ชื่อวิชา : การวิเคราะห์อาหารขั้นสูง
Subject Name : ADVANCED FOOD ANALYSIS
รหัสวิชา : 850-512 ชื่อวิชา : การวิเคราะห์อาหารขั้นสูง ADVANCED FOOD ANALYSIS
ปีการศึกษา : 2558 ภาคการศึกษา : 2
Microstructural Principles of Food Processing and Engineering
1999
Aguilera JM
,
and Stanley DW
-
Official Methods of Analysis of the Association of Official Analytical Chemists
1990
A O A C
Link
Practical Organic Mass Spectrometry
1993
Chapman J R
Link
Gas Chromatography and Lipids
1989
Christie W W
-
Instrumental Methods of Chemical Analysis
1985
Ewing G W
Link
Food Chemistry
1996
Fennema O R
Link
Scanning and Transmission Electron Microscopy : An Introduction
1993
Flegler S L
,
Wechman J W
,
and Klomparens K L
-
Gas Chromatography
1985
Fowlis I A
-
Applications of Mass Spectrometry in Food Science
1987
Gilbert J
-
Food Chemistry
1999
Hadziyev D
Link
Gel Electrophoresis of Proteins A Practical Approach
1990
Hames B D
Link
Gas Chromatography and Mass Spectrometry
1996
Kitson F
,
Larsen B
,
and McEwen C
Link
Statistics and Chemometrics for Analytical Chemistry
2000
Miller J M
,
and Miller J C
Link
Food Proteins and their Applications
1997
Paraf A
,
and Damodaran S
Link
Chemical Techicians Ready Reference Handbook
1996
Shugar G J
,
and Ballinger J T
-
X-ray Diffraction In: Material Science and Technology
1992
Snyder R L
-
The Protein Protocols Handbook
1996
Walker J M
Link
Sle and Standards
1991
Woodget B W
,
and Cooper D
-