รหัสวิชา : 850-512
ชื่อวิชา : การวิเคราะห์อาหารขั้นสูง
Subject Name : ADVANCED FOOD ANALYSIS

รหัสวิชา : 850-512    ชื่อวิชา : การวิเคราะห์อาหารขั้นสูง   ADVANCED FOOD ANALYSIS
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 2

Microstructural Principles of Food Processing and Engineering1999Aguilera JM  ,and Stanley DW  -
Official Methods of Analysis of the Association of Official Analytical Chemists1990A O A C  Link
Practical Organic Mass Spectrometry1993Chapman J R  Link
Gas Chromatography and Lipids1989Christie W W  -
Instrumental Methods of Chemical Analysis1985Ewing G W  Link
Food Chemistry1996Fennema O R  Link
Scanning and Transmission Electron Microscopy : An Introduction1993Flegler S L  ,Wechman J W  ,and Klomparens K L  -
Gas Chromatography1985Fowlis I A  -
Applications of Mass Spectrometry in Food Science1987Gilbert J  -
Food Chemistry1999Hadziyev D  Link
Gel Electrophoresis of Proteins A Practical Approach1990Hames B D  Link
Gas Chromatography and Mass Spectrometry1996Kitson F  ,Larsen B  ,and McEwen C  Link
Statistics and Chemometrics for Analytical Chemistry2000Miller J M  ,and Miller J C  Link
Food Proteins and their Applications1997Paraf A  ,and Damodaran S  Link
Chemical Techicians Ready Reference Handbook1996Shugar G J  ,and Ballinger J T  -
X-ray Diffraction In: Material Science and Technology1992Snyder R L  -
The Protein Protocols Handbook1996Walker J M  Link
Sle and Standards1991Woodget B W  ,and Cooper D  -