รหัสวิชา : 859-692
ชื่อวิชา : แนวคิดการวิจัยและพัฒนาด้าน อาหารสุขภาพและโภชนาการ
Subject Name : RESEARCH AND DEVELOPMENT CONCEPT IN FUNCTIONAL FOOD AND NUTRITION

รหัสวิชา : 859-692    ชื่อวิชา : แนวคิดการวิจัยและพัฒนาด้าน อาหารสุขภาพและโภชนาการ   RESEARCH AND DEVELOPMENT CONCEPT IN FUNCTIONAL FOOD AND NUTRITION
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 2

Functional foods: concept to product2000Glenn R  ,Gibson and Christine M  ,Williams  -
Functional foods: concept to product2011Saarela M  -
Asian functional foods2005Shi J  ,Ho T-C  ,and Shahadi F  Link
Functional Food Product Development2010Smith J  ,and Charter E  Link
Handbook of nutraceuticals and functional foods2007Wildman R E C  Link
Guide to functional food ingredients2001Young J  -