Toggle navigation
ระบบตรวจสอบความสอดคล้องทรัพยากรสารสนเทศกับ มคอ.3
หน้าหลัก
ข้อมูลทรัพยากร
รายชื่อวิชา
รายชื่อทรัพยากร
รายชื่อผู้แต่ง
คณะ
เข้าสู่ระบบ
รหัสวิชา : 850-561
ชื่อวิชา : การใช้ประโยชน์วัสดุเศษเหลือจากอุตสาหกรรมประมง
Subject Name : UTILIZATION OF BY-PRODUCTS FROM FISHERY INDUSTRY
รหัสวิชา : 850-561 ชื่อวิชา : การใช้ประโยชน์วัสดุเศษเหลือจากอุตสาหกรรมประมง UTILIZATION OF BY-PRODUCTS FROM FISHERY INDUSTRY
ปีการศึกษา : 2558 ภาคการศึกษา : 2
Fisheries Processing: Biotechnological Applications
1994
Martin A M
Link
Enzymic Hydrolysis of Food Protein
1986
Adler Nissen J
-
Fish Oils in Nutrition
1990
Stansby M E
Link
Thickening and Gelling Agents for Food
1997
I meson A
-
Seafood in Health and Nutrition: Transformation in Fisheries and Agriculture : Global Perspectives
2000
Shahidi F
-
Maximizing the value of marine by-products
2007
Shahidi F
-
Processing Aquatic Food Products
1985
Wheaton F W
,
and Lawson T B
-
Processing Aquatic Food Products
1979
Green J H
,
and Kramer A
-
Seafood Enzymes: Utilization and Influence on Postharvest Seafood Quality
2000
Haard N F
-