รหัสวิชา : 850-561
ชื่อวิชา : การใช้ประโยชน์วัสดุเศษเหลือจากอุตสาหกรรมประมง
Subject Name : UTILIZATION OF BY-PRODUCTS FROM FISHERY INDUSTRY

รหัสวิชา : 850-561    ชื่อวิชา : การใช้ประโยชน์วัสดุเศษเหลือจากอุตสาหกรรมประมง   UTILIZATION OF BY-PRODUCTS FROM FISHERY INDUSTRY
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 2

Fisheries Processing: Biotechnological Applications1994Martin A M  Link
Enzymic Hydrolysis of Food Protein1986Adler Nissen J  -
Fish Oils in Nutrition1990Stansby M E  Link
Thickening and Gelling Agents for Food1997I meson A  -
Seafood in Health and Nutrition: Transformation in Fisheries and Agriculture : Global Perspectives2000Shahidi F  -
Maximizing the value of marine by-products2007Shahidi F  -
Processing Aquatic Food Products1985Wheaton F W  ,and Lawson T B  -
Processing Aquatic Food Products1979Green J H  ,and Kramer A  -
Seafood Enzymes: Utilization and Influence on Postharvest Seafood Quality2000Haard N F  -