รหัสวิชา : 326-434
ชื่อวิชา : จุลชีววิทยาอาหารหมัก
Subject Name : MICROBIOLOGY OF FERMENTED FOOD

รหัสวิชา : 326-434    ชื่อวิชา : จุลชีววิทยาอาหารหมัก   MICROBIOLOGY OF FERMENTED FOOD
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 1

กล้าเชื้ออาหารหมักและเทคโนโลยีการผลิต2537นภา โล่ห์ทอง  -
ผลิตภัณฑ์อาหารหมักจากจุลินทรีย์2536วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล  Link
จุลินทรีย์ที่มีความสำคัญด้านอาหาร2539วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล  Link
Lactic Acid Bacteria Microbiology and Functional Aspects2004Salminen S  ,Wright A V  ,Ouwehand A  Link
Traditional Foods Processing for Profit1997Fellows P  -
Fundamental Food Microbiology2014Bibek R  Link
Handbook of Indigeneous Fermented Foods1996Steinkraus K H  -
Microbiological Control for Foods and Agricultural Products1995Bourgeois C M  ,Leveau J Y  Link
Dairy Starter Cultures1996Cogan T M  ,Accolas J P  Link
Fermented Meats1995Cbell Platt G  ,Cook P E  Link
A Colour Guide to Cheese and Fermented Milk1995Robinson R K  -
Milk and Milk Products2007Varnam A H  ,Sutherland J P  Link
Application of Biotechnology Traditional Fermented Foods1992National Academic Press  Link
Economic Microbiology Vol 7 Fermented Foods1982Rose A H  -
Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk1997Law B A  Link
Dairy Technology Principles of Milk Properties and Processes1999Walstra P  ,T J Geurts  ,A Noomen  ,A Jellema  ,M A J S  ,Van Boekel  Link